asw:loyalty

Moćan alat za kreiranje marketinških kampanja i programa lojalnosti, pridobijanje novih kupaca i negovanje i podsticanje postojećih.

asw:loyalty korisniku omogućava rad sa karticama lojalnosti, definisanje različitih prodajnih akcija, nagrada, popusta kroz podršku savremenog koncepta kartica lojalnosti – skupljanje i trošenje bodova.

asw:loyalty je kreiran za trgovce spremne da koriste moćan alat koji će vezati kupce za njihov prodajni lanac ili brend. Ovo rešenje omogućava trgovcu da izda karticu lojalnosti na kojoj su evidentirane sve transakcije kupca. Transakcije se konvertuju u bodove, a nakon sticanja određene količine bodova kupac ih može koristiti u maloprodajnom objektu na način koji je trgovac definisao.

Akumulacija i realizacija benefita za kupca ne mora biti isključivo u bodovima, obzirom da se na kartici akumuliraju sve transakcije, kupac može koristiti i benefite u vidu popusta ako pređe određeni iznos kupovine, za kupca se mogu kreirati klasične personalizovane i nagradne akcije, itd.

Zahvaljujući upotrebi asw:loyalty rešenja, trgovac lakše pridobija nove, imenovane i neimenovane kupce, prati njihove potrošačke navike i transakcije koje obavljaju i na osnovu toga kreira odgovarajuće kampanje za određene kategorije kupaca kako bi stimulisao skup kupaca koji ima najviše učešća u prometu.

asw:loyalty je ponuđen kao marketinški alat koji trgovcu pruža priliku da osnaži veze sa kupcima nudeći im različite pogodnosti.

asw:loyalty je moguće povezati sa:

  • Eksternim informacionim sistemom po principu integracije i razmene informacija.
  • B2B sistemom za veleprodaju
  • B2C (Web Shop) online sistemom za prodaju krajnjim kupcima

Iznad asw:loyalty sistema moguće je priključiti i sistem asw:maximus za Mašinsko Učenje koji omogućava da se marketinške kampanje kreiraju automatski personalizovano za svakog kupca.

asw:loyalty je moguće primeniti na:

Personalizovanu prodaju

- Evidencija lojalnih kupaca
- Evidencija kartice
- Bonitetne kartice
- Kreditne kartice
- Debitne kartice
- Izveštavanje
- Pristupnica
- Upravljanje kampanjama
- Izveštavanje
- Android aplikacija "Shopping Assistant"

Nepersonalizovanu prodaju

- Vaučeri
- Kuponi
- Ručni popust
- Zaštita popusta
- Poklon čestitke
- Promocije
- Akcije sniženja
- Nagradne akcije
- Izveštavanje

Loyalty za pravna lica

- Sindikalna prodaja / Administrativne zabrane
- Tenderska prodaja
- Prodaja po veleprodajnim cenama

Preuzmite Brošuru